document.write('
')

实博软件下载安卓版推荐

您现在的位置:实博软件下载安卓版 >实博软件下载安卓版招聘 > 考试题库 >

2021实博软件下载安卓版考试英语题库:英语通用模拟题(10)

2021-03-25 16:01:51| 来源:日照中公教育

日照实博软件下载安卓版招聘网给大家带来:,查看具体信息。希望大家合理利用复习时间,积极备考!2021实博软件下载安卓版考试英语题库:英语通用模拟题(10)

Passage 9

How did Tencent take WeChat so far ahead of its rivals? The answer lies partly in the peculiarities of the local market. Unlike most Westerners, many Chinese possessed multiplemobile devices, and they quickly took to an app that offered them an easy way to integrate them all into a single digital identity. In America messaging apps had a potent competitor in the form of basic mobile-phone plans, which bundled in SMS messaging. But text messages were costly in China, so consumers eagerly adopted the free messaging app.

实博软件下载安卓版And e-mail never took off on the mainland the way it has around the world, mainly because the internet came late; that left an opening for messaging apps.

But the bigger explanation for WeChat’s rise is Tencent’s ability to innovate. Many Chinese grew up using QQ, a PC-based messaging platform offered by Tencent that still has over 800m registered users. QQ was a copy of ICQ, a pioneering Israeli messaging service. But then the Chinese imitator learned to think for itself. Spotting the coming rise of the mobile internet, Tencent challenged several internal teams to design and develop a smartphone-only messaging app. The QQ insiders came up with something along the lines of their existing product for the PC, but another team of outsiders (from a just-acquired firm) came up with Weixin. When Tencent launched the new app, it made it easy for QQ’s users to transfer their contacts over to the new app.

实博软件下载安卓版Another stroke of brilliance came two years ago when the service launched a “red packet” campaign in which WeChat users were able to send digital money to friends and family to celebrate Chinese New Year rather than sending cash in a red envelope, as is customary. It was clever of the firm to turn dutiful gift-giving into an exciting game, notes Connie Chan of Andreessen Horowitz, a VC firm. It also encouraged users to bind together into groups to send money, often in randomized amounts (if you send 3,000 yuan to 30 friends, they may not get 100 yuan each; WeChat decides how much). That in turn led to explosive growth in group chats. This year, over 400m users (both as individuals and in groups) sent 32 billion packets of digital cash during the celebration.

31. Which of the following is mentioned in paragraph one?

实博软件下载安卓版A. On the mainland, mobile devices cost a lot.

B. Text messages are less expensive than messaging app in America.

实博软件下载安卓版C. Chinese people like messaging apps more than text messages.

D. American messaging apps are not free.

实博软件下载安卓版32. How did Tencent invent Weixin?

A. A team of PC insiders invented weixin for Tencent.

B. A team of outsiders acquired by Tencent invented Weixin.

C. Tencent asked the QQ insiders team to create a product.

D. Tencent copied a pioneering Israeli messaging service.

实博软件下载安卓版33. What is the outcome of the red packet campaign?

A. Users are increasing to form groups.

B. It caused people to send money in random amounts.

C. The gift-giving process became an exciting game.

D. It changed the way Chinese people send each other gifts.

34. The phrase “stoke of brilliance” means ______.

A. success

B. chance

C. remarkable idea

实博软件下载安卓版D. None of the above

35. According to the passage, the success of Weixin mainly attributes to ______

A. QQ’s strong user base.

实博软件下载安卓版B. the lack of competitors.

C. local market opportunity and innovation.

D. All of the above.

Passage 9

实博软件下载安卓版31.【答案】C。解析:细节题。第一段中说“But text messages were costly in China, so consumers eagerly adopted the free messaging app.”指的是发短信很贵,而不是A项手机很贵,故A错误。这一句还说明,在实博软件下载安卓版,发短信很贵,所以人们选择免费的聊天软件,也就是说聊天软件更便宜;而在美国,发送短信是否比聊天软件便宜,在文中没有提到,故B错误。C项说人们更喜欢聊天软件,符合句意,故C正确。D项美国的聊天软件是否免费,文章没有提到,故D错误。本题选C。

32.【答案】B。解析:细节题。第二段倒数第二句中说“but another team of outsiders (from a just-acquired firm) came up with Weixin”,即腾讯刚收购的一个团队研发出了实博软件下载安卓版,B符合句意,故选B。

33.【答案】C。解析:细节题。第三段中提到It was clever of the firm to turn dutiful gift-giving into an exciting game,即把送礼物变成一个有趣的实博软件下载安卓版,C符合句意。A项“用户越来越多,逐渐建立了多个用户群”,而文章只是说鼓励用户建群发红包,选项表述偏差,排除A。B项中提到的“人们发随机金额的红包”是一种做法,而不是红包活动的结果,故B错误。D项说“它改变了人们送礼物的方式”,这点属于过度推断,文章并未提到,故D错误。本题选C。

34.【答案】C。解析:词义题。这个词组前面有another,说明前一段和后文说的是同一种事物。而上一段主要说的是“another team of outsiders (from a just-acquired firm) came up with Weixin”,一个团队提出了开发实博软件下载安卓版的想法,再根据这一段的内容可知,腾讯公司又发起了“红包”运动,这项活动可以让实博软件下载安卓版用户发之间在线发送红包,而不用像之前那样把现金放进信封;紧接着又讲到这项“红包”活动让送礼物演变成了一个有趣的实博软件下载安卓版。所以可以推断“推出红包运动”的想法也是一个绝妙的想法,故stoke of brilliance指代的是remarkable idea。故选C。

35.【答案】C。解析:细节题。题干问的是,实博软件下载安卓版的成功主要归因于什么。第一段第二句The answer lies partly in the peculiarities of the local market.以及第二段第一句the bigger explanation for WeChat’s rise is Tencent’s ability to innovate.说明本地市场的特性及腾讯公司的创新能力是重要原因,C正确。而A项QQ用户的支持,和B项实博软件下载安卓版竞争对手少,虽然在文章有所提及,但没有明确点出是实博软件下载安卓版成功的原因,故排除。本题选C。

 

关注日照中公教育实博软件下载安卓版公众号(zgjy8598906),及时了解相关考试资讯。了解更多招考信息请访问日照实博软件下载安卓版考试备考网

识别左侧二维码关注实博软件下载安卓版公众号zgjy8598906 

 

 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。
(责任编辑:田清华)

免责声明:本站所提供试题均来源于网友提供或网络搜集,由本站编辑整理,仅供个人研究、交流学习使用,不涉及商业盈利目的。如涉及版权问题,请联系本站管理员予以更改或删除。

日照中公教育

实博软件下载安卓版日照中公教育公众号(zgjy8598906)

立即关注

热门招聘关注查看备考干货关注查看实时互动关注查看

  • 中公QQ群加入QQ群
关于中公
业务体系
网站产品
实博软件下载安卓版公众号
日照中公教育实博软件下载安卓版公众号
微博二维码
日照中公教育微博
咨询电话

400 6300 999

在线客服 点击咨询

投诉建议:0531-86557588

 
 
十博网上注册 新韦德实博软件下载安卓版场 韦德实博软件下载安卓版手机版官方网站 10bet十博官网登录实博软件下载安卓版 韦德手机版 十博苹果 bv韦德官网 实博注册 韦德实博软件下载安卓版网址 如何下载韦德亚洲app